Chat with us, powered by LiveChat

Pantaloni Iarna

Pantaloni iarna sunt o componenta importanta pentru cand infruntam zapada. Pantalonii garanteaza caldura si ne protejeaza de umezeala. In functie de buget, vor diferi look-ul si gradul de impermeabilitate.
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
pantaloni iarna

Pe langa intrebarile coumne ale incepatorilor precum “cum ma intorc” , "cum ma opresc”, se regaseste si intrebarea “am nevoie de echipament special pentru partie?”

Evident, pentru coborari cat mai placute, confortabile si in siguranta este important sa folosim echipamentul cel mai potrivit situatiei.

Pantaloni iarna sunt durabili, izolanti, conceputi sa respinga apa si sa apere impotriva vantului prin utilizarea unor materiale potrivite precum nylon sau polyester sau un amestec tratat din cele doua. O perche buna de pantaloni de ski permite de asemenea pielii sa respire, pentru a evita supraincalizrea si disconfortul.

In oferta noastra de pantaloni veti gasi zeci de articole de top, produse de Rossignol si Salomon, de diferite culori, cu dimensiuni cuprinse intre XS si XL, potrivite pentru orice gen si conformatie.