Specialized Rockhopper | Traditie de peste 30 de ani


Specialized Rockhopper este o bicicleta de munte conceputa pentru aventuri pline de adrenalina si actiune rapida. Cu un cadru din aluminiu Premium A1 si dotari de top, aceasta bicicleta promite sa transforme fiecare tura pe traseu intr-o experienta de neuitat.

Rockhopper este construit pe un cadru din aluminiu Premium A1, care debuteaza pe traseele de singletrack. Acest cadru usor si durabil este realizat cu tuburi superioare si inferioare hidroformate, oferind o greutate redusa si o rezistenta ridicata. De asemenea, cadrul permite o degajare optima pentru picior, o rutare interna a cablurilor si compatibilitate cu tije de sa telescopice.

Setul de roti Specialized Alloy, combinat cu butuci Formula si jante hookless cu diametrul intern de 25 mm, ofera un echilibru perfect intre greutate redusa, durabilitate si performanta.

Franele hidraulice Shimano BR-MT200 ofera o putere de franare exceptionala, cu o senzatie rafinata si intuitiva, asigurand siguranta si control in orice situatie.

Pentru a oferi cea mai buna potrivire si performanta fiecarui ciclist, Specialized a asociat fiecare marime a cadrului Rockhopper cu dimensiunea optima a rotilor. Astfel, fiecare model Rockhopper este dotat cu rotile care asigura cea mai buna manevrabilitate pentru dimensiunea respectiva a cadrului.

Specialized Rockhopper este bicicleta ideala pentru cei care cauta aventuri off-road, oferind o combinatie perfecta de tehnologie avansata, durabilitate si performanta. Cu dotari de top si un design inteligent, Rockhopper este pregatita sa faca fata oricarei provocari pe traseu.

Incarca...