Chat with us, powered by LiveChat

Biciclete

Bicicletele exista inca de la inceputul anilor 1800. Ele au evoluat masiv de-a lungul timpului astazi ajungand sa fie participante la trafic, dispun de tehnologii precum variante electrice, variatii in functie de ocazie precum sosea, oras sau dirt si sunt specializate pentru mai multe diferite tipuri de utilizatori, existand modele si pentru copii sau dame. In oferta click4sport veti gasi peste 1500 de modele de biciclete, ce ar trebui sa adreseze orice nevoie, pentru orice ocazie.

Produsele 1-90 din 317

pe pagina
Crescator
Page

Speram sa te impresionam cu gama larga de optiuni pe care o oferim in cadrul magazinului nostru.

Bicicletele MTB sunt o optiune pentru plimbarile off-road, sunt modele mai impunatoare, rezistente, vin cu multe posibilitati de adaptare a vitezei si au de obicei sisteme de suspensii solide pentru a va feri de eventualele socuri intalnite pe drumurile din natura.

In intampinarea celor mici, exista zeci de modele pentru copii, modelele fiind sub-divizate la randul lor similar cu cele pentru adulti, adaptate pentru munte, oras, sosea sau pentru micutii si micutele ce d-abia invata sa pedaleze.

Pentru cei ce au nevoie sa se deplaseze ceva mai repede, in special pe distante mari, exista biciclete de sosea gandite pentru a parcurge cu cat mai mare usurinta drumurile asfaltate si nu numai; bicicletele de sosea sunt des utilizate si in competitii, ele avand de obicei cauciucuri mai netede, fara crampoane, sunt usoare, si prezinta o rezistenta mica la inaintare.

In pas cu tehnologiile actuale, avem o oferta de sute de modele electrice, versatile, adaptate la randul lor pentru oras, offroad sau sosea, cu suspensie full sau hardtail. Acumulatorii din biciclete va permit deplasarea rapida si usoara fara a mai pedala, fiind ideala pentru drumuri zilnice la si de la serviciu, in special daca locatia este indepartata.

Bicicletele de oras dupa cum le spune numele, sunt adaptate deplasarilor urbane si vin in variante de trekking, urban sau clasicele city bikes. Sunt proiectate cu confortul in gand, dispun de sisteme de iluminat, fiind in acelasi timp rapide, perfect potrivite traficului mai intens din orase.

Bicicletele gravel sunt locul unde se intalnesc cele de trekking cu modelele mai usoare precum cursierele, fiind echilibrul perfect intre viteza, confort, si practicabilitate. Ele imprumuta ce este mai bun din celelalte modele, insusindu-si calitatile si creandu-si propria nisa de modele extrem de versatile.

Pentru tinerii si copiii pasionati de sarituri pe rampe, trick-uri sau care au nevoie de o bicicleta foarte solida, exista modelele BMX sau DIRT. Aceste biciclete sunt foarte usoare si manevrabile, si dispun de mai putine viteze, impreuna cu un cadru de dimensiuni reduse, in comparatie cu altele. Aceste calitati reunite le fac ideale pentru deplasarea urbana dar si pentru drumuri nu foarte lungi. Furcile de pe aceste bike-uri sunt gandite pentru a incasa socuri puternice, ca cele dupa sarituri.

Pe site veti gasi si zeci de modele de biciclete pentru cyclocross, aceasta categorie adresandu-se in special celor ce isi doresc sa participe in competitii. Modelele cyclocross imbina nevoia de forta pentru teren accidentat si agilitatea specifica vitezei cursierelor. Cadrul lor este usor, pentru a permite cararea pe umar atunci cand este cazul, este ceva mai jos, cu spatii mai mari intre piese pentru a permite trecerea noroiului. Rotile sunt ceva mai mari si mai late, potrivite conditiilor ceva mai averse.

Bicicletele pentru triatlon se deosebesc de modelele traditionale prin geometrie si scopul lor de a mentine utilizatorul intr-o pozitie mai joasa si inaintata, menirea lor fiind aceea de a maximiza aerodinamicitatea. Acest tip de bicicleta ofera mai multe spatii de depozitare, pentru sticle de apa, unelte si chiar mancare. Cursele de acest timp cer pregatire din timp, ele fiind de o durata prelungita.

Astfel, modelele din oferta ar treubui sa acopere aproximativ orice velo-nevoie s-ar putea ivi, cu optiuni pentru toate genurile, varstele, dorintele si posiblitatile.