Chat with us, powered by LiveChat

Suporturi auto biciclete | Suporturi Thule

Cea mai eficienta si sigura solutie de a-ti transporta bicicleta pe masina este oferita de suporturi auto, suporturi de bicicleta construite precis pentru scopul pe care trebuie sa-l indeplineasca. Varietatea acestora este mare si le poti consulta mai jos.

68 produse

pe pagina
Crescator

68 produse

pe pagina
Crescator

Suporturi auto bicicleta pe care le oferim sunt furnizate de Thule si asta se intampla cu un motiv precis: Thule este lider de vanzari si lider tehnologic in segmentul suporturi de bicicleta, suedezii facand pionierat cand vine vorba despre solutii de acest gen. Ei ofera solutii integrate, prin urmare nu vei primi doar un suport de bicicleta, ci vei putea achizitiona de la acelasi brand atat prinderile pentru masina cat si barele transversale, care sunt perfect compatibile cu suport auto bicicleta.

Suporturi auto bicicleta se impart in mai multe categorii, iar ele sunt diferentiate atat prin tehnologia folosita, cat si prin tipul de prindere si bineinteles, prin pret. Spre exemplu, bicicletele pot fi transportate pe suport auto fie pe plafonul masinii, aceasta fiind de altfel si cea mai populara varianta, fie pe carligul masinii - dar aici implica achizitionarea din partea utilizatorului a unui carlig care trebuie montat pe masina, fie pe luneta autovehicolului.

Ca avantaje, transportul bicicletelor pe plafon le tine departe de o eventuala tamponare in partea din spate, insa trebuie sa tii cont de inaltimea si noul gabarit al autovehicolului, iar asta inseamna ca nu poti parca spre exemplu intr-o parcare subterana. Daca nu ai o masina prea inalta, bicicleta se poate ridica facil si poate fi prinsa in suport auto.

Suportul de carlig necesita montarea unui carlig pe masina daca nu exista deja, iar asta presupune deja un extra cost. De asemenea, nu sunt deloc protejate in cazul unei tamponari in spate, insa poti intra intr-o parcare subterana fara niciun fel de problema.

Cele mai ieftine solutii, dar si cele mai costisitoare cand vine vorba de stocare sunt cele pentru luneta. Aici esti conditionat de forma masinii, care trebui sa fie hatchback si nici prinderea bicicletelor nu este tocmai grozava. Insa platesti cel mai mic pret la achizitie si nu mai trebuie sa montezi nimic suplimentar pe masina. Pe partea de plafon al masinii pot fi transportate pina la 4 biciclete, daca discutam despre un autoturism conventional, de clasa mica, medie sau mare, iar pe langa suport va trebui sa mai achizitionezi prinderile de caroserie si barele transversale. Pe carlig, ai de asemenea diferite solutii, cu portbagaje care ofera spatiu pentru doua sau trei biciclete si suplimentar, mai poate fi adaugata o bicicleta cu ajutorul unui adaptor ce poate fi achizitionat separat. Avantajul este ca pe suportul de carlig bicicletele pot fi asezate extrem de simplu, fiind o solutie de luat in seama de catre cei care detin biciclete electrice. Suportul care se monteaza pe luneta, ofera spatiu pentru doua sau maxim trei biciclete.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Click4Sport prin inscrierea la notificari!

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.