Huse si rucsaci

Oricine a incercat vreodata sa transporte echipament de iarna stie ca poate deveni usor incomod. Tine-ti echipamentul cald, protejat si in siguranta alegand o solutie de transport din oferta noastra de genti si rucsaci.
Incarca...

15 produse

pe pagina
Crescator

Este important ca atunci cand calatoresti sa iti mentii echipamentul bine organizat.

O mare parte dintre riderii ce au inceput sa foloseasca huse si rucsaci pentru echipament de iarna se intreaba de ce nu si-au achizitionat unele mai devreme.

Majoritatea solutiilor de transport au cateva buzunare exterioare ce se pot folosi pentru a tine lucruri precum telefonul, caciula, ochelarii si alte accesorii

Gentile si rucsacele sunt de obicei confectionate din materiale durabile, nylonul si polyesterul fiind comune din cauza rezistentei lor in fata frigului si umezelii.

Indiferent de diferentele de nivel si de experiente pe partie ale riderilor, cu totii ne-am confruntat la un moment dat cu chestiunea usor complicata a transportului.

Speram ca oferta noastra te va ajuta sa adresezi aceasta complicatie, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe coborari, cat mai multe si mai placute!