Chat with us, powered by LiveChat

Q: Livrati prin curier ?
A: Livram in Romania cu FAN COURIER sau URGENT CARGUS.

Q: Care este costul de transport ?
A: Pentru comenzi sub 500 de lei costul livrarii este de 20 lei. Comenzile de peste 500 lei beneficiaza de transport gratuit. (Exceptie fac localitatile cu Km suplimentari). Pentru mai multe informatii privind Km suplimentari va rugam sa consultati termenii si conditiile.

Q: Cand se va livra comanda mea ?
A: Comenzile vor fi livrate prin curier în aproximativ 24-48 ore. Pentru comenzile care intră înainte de ora 14.00, coletul va fi predat curierului în cursul aceleiași zile.

Q: Se pot achizitiona produse in rate ?
A: Puteti achizitiona produse in rate prin intermediul serviciului on-line de plati EuPlatesc. Pentru mai multe detalii si bancile partenere accesati pagina “Plata online in rate”.

Q: Cum se livreaza bicicletele ?
A: Livram bicicletele montate si reglate in proportie de 98%. Clientul va trebui sa monteze pedalele (mare atentie, pedala de pe stanga este stantata cu litera L - Left iar cea din dreapta este stantata cu R – Right) si sa stranga suruburile pipei.

Q: Ce garantie au bicicletele ?
A: Bicicletele au 2 ani garantie. Garantia se refera la cadru sau defecte de fabricatie.

Q: Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez ?
A: Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Q: Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez ?
A: Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta folosind formular de pe pagina de contact sau telefonic

Q: Se poate modifica o comanda lansata ?
A: In cazul in care doriti sa modificati comanda va rugam sa ne contactati folosind formualrul de pe pagina de contact sau telefonic .