Bare transversale

Bare transversale pentru auto sunt absolut necesare atunci cand doresti sa transporti bicicletele pe plafonul masinii. Pe barele transversale se monetaza direct suporturile de bicicleta, in majoritatea cazurilor, maxim 4.
Incarca...

Produsele 1-90 din 214

pe pagina
Crescator
Page

Cu ajutorul a doua bare transversale, se pot monta suporturile de bicicleta pe autovehicul.

De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca bare transversale au nevoie de suporturile de prindere de caroserie, prin urmare acestea vor fi achizitionate impreuna, exista preturi diferite in functie de model.

Toate bare transversale oferite de noi provin de la Thule si sunt din cele mai bune din punct de vedere calitativ. Prinderile de caroserie pentru bare transversale trebuie achitionate in functie de modelul specific de autovehicul pe care il detii, asadar este imperios necesar sa precizezi acest lucru la achizitie. In ceea ce priveste barele, dupa cum aminteam si mai devreme, acestea se diferentiaza foarte clar intre ele in functie de materialul din care sunt construite, compatibilitatea cu suportul ce urmeaza a fi montat pe ele dar si in functie de forma, deci aerodinamica.

Cele mai ieftine, care provin de la alti producatori, au de regula o forma patrata, sunt construite din otel si sunt invelite cu un material cauciucat. Acestea insa nu ofera siguranta scontata. De mentionat, ca toate barele transversale de la Thule sunt testate in conditii extreme, aceste teste presupunand schimbarea de directie brusca a autovehiculului cu 4 biciclete pe planfon sau franari bruste.

Va recomandam Thule Wing Bar deoarece au o forma foarte aerodinamica iar asta se traduce nu doar printr-un consum mai scazut pentru autovehicului vostru ci si mai putin zgomot. Se stie ca barele transversale se fac raspunzatoare pentru un zgomot propuntat, ce poate fi sesizat cel mai bine in conditii de autostrada, dar cu cat forma acestora este mai aerodinamica (WingBar are forma unei picaturi de apa spre exemplu pentru a putea facilita trecerea rapida a aerului), cu atat zgomotul va fi mai diminuat. Din acest punct de vedere, o bara aerodinamica comparata cu una din dimensiuni patrate, este net superioara.

Montajul acestor se face poate face de catre utilizator, relativ facil sau cu ajutorul nostru. Barele Wing Bar sunt construite din aluminiu, ceea ce le face foarte usoare, un alt avantaj cand vine vorba de consumul autovehiculului. Poti alege dintre culoarea argintie sau neagra, iar cand vine vorba de prinderile de caroserie, poti opta doar pentru culoarea neagra, ceea ce evident, le face mai elegante.