Incarca...

Daca produsul achizitionat de pe Click4Sport se afla in perioada de garantie, avem rugamintea sa completati formularul pe care il gasiti mai jos, unde sa ne specificati situatia survenita.

In urma trimiterii formularului de garantie veti fi contactat in 24 - 48h (de luni pana vineri) de catre un reprezentat Click4Sport in vederea solutionarii cererii formulate de dvs.

Inainte de a reclama un defect, va rugam :

- Consultati manualul cumparatorului/manualul de utilizare al produsului.
- Asigurati-va ca produsul este curatat si ca functionarea nu este influentata de lipsa de intretinere de catre utilizator.
- Sa va asigurati ca defectul nu a survenit in urma unei lovituri suferite de catre produs sau a utilizarii necorespunzatoare.

 

Conditiile de garantie sunt urmatoarele :

1. Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si Legea 449/2003 in cazul solicitarii de reparatii in cadrul termenului de garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu factura/bonul fiscal de cumparare a produsului in original. Garantia este asigurata prin unitatile service autorizate de CROSSBIKE S.R.L. sa efectueze reparatia produsului.
2. Termenul de garantie curge de la data vanzarii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectiunea produsului pana la data repunerii acestuia in functiune.
3. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor, subansamblelor supuse uzurii ca urmare a utilizarii indelungate a produsului (cauciucuri, camere, saboti de frana, Iant, dintii pinioanelor etc.) si in general asupra pieselor ce pot fi achizitionate drept accesorii.
4. Garantia se refera la repararea sau inlocuirea gratuita a subansamblelor sau pieselor de schimb constatate defecte de catre personalul tehnic autorizat de importator, daca produsul defect se incadreaza in conditiile prezentului certificate si a manualului de utilizare.
5. Durata medie de utilizare este de 5 ani, timp in care se asigura contra cost, in afara termenului de garantie, piese de schimb/ repararea produsului de catre unitatea service autorizata.
6. Cumparatorul are obligatia de a utiliza produsul si de a-l intretine conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.
7. Produsele de folosinta indelungata defectate in cadrul termenului de garantie, atunci cand nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in termenul de garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului vor fi inlocuite de vanzator sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respectiv. Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului si in cazul unor defectiuni repetate (cel putin 3 defecte in prima jumatate a termenului de garantie), sau in cazul defectarii produsului care a fost deja inlocuit de vanzator. Produsele de folosinta indelungata care inlocuiesc produsele defectate in cadrul termenului de garantie vor beneficia de un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului. Produsele ce nu pot fi reparate in cadrul termenului de garantie se inlocuiesc de catre vanzator numai pe baza notei de constatare emise de unitatea service autorizata de CROSS BIKE S.R.L.
8. Deteriorarile de genul zgarieturilor, loviturilor, rupturilor etc. ale elementelor demontabile sau nedemontabile, care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii, nu beneficiazii de garantie. Totodatii, in momentul solicitarii reparatiei pentru produsele cu volum mare, cumparatorul le va preda pe acestea unitatii service in ambalajul original,(daca a existat unul) pentru a evita eventualele defectiuni/deteriorari suplimentare.
9. Defectiunile aparute in afara termenului de garantie, ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice efectuate de un organism tehnic abilitat, se repara gratuit de catre CROSS BIKE S.R.L.
10. Prestatorii de service au obligatia sa efectueze operatiunile de service asupra produselor de folosinta indelungata aflate in perioada de garantie in cel mult 10 zile de la data inregistrarii reclamatiei consumatorului.