Portbagaje auto

In categoria de portbagaje auto am inclus pentru tine toate solutiile de transport pe care le ofera Thule, lider mondial in segmentul sau. De la cutii, la suporturi de biciclete si pina la portbagaje de plafon, poti gasi solutia ideala.
Incarca...

Produsele 1-90 din 339

pe pagina
Crescator
Page

Categoria portbagaje auto contine toate solutiile oferite de producatorul suedez Thule, iar aici vei putea toate solutiile de stocare si transport care sunt disponibile prin site-ul nostru.

Astfel, in aceasta categorie vei gasi cutii de transport, suporturi de bicicleta, sac de transport rotile bicicletei, cutie portbagaj cat si alte accesorii interesante. Cutiile de transport sunt cele care ofera un spatiu de stocare mare si care au rolul unui al doilea portbagaj, chiar in preajma portbagajului.

Acestea se monteaza facil pe carligul autovehicului, asadar este necesar sa-l ai in dotare, si in functie de modelul pe care-l vei alege, vei beneficia de un spatiu de stocare foarte mare, de pina la 300 de litri.

Tinand cont ca un portbagaj mediu de autovehicul are o capacitate de aproximativ 420 de litri, cu siguranta cu Thule BackSpace XT vei fi in avantaj. Este atat de mare incat poate gazdui lejer chiar un carucior Thule Chariot.

Mai departe, trecem la suporturile pentru biciclete care sunt de mai multe tipuri. Acestea se monteaza fie pe plafonul masinii, cu ajutorul unor bare transversale pe care le poti achizitiona tot din aceasta lista, fie pe carligul autovehiculului, solutia ideala pentru cei care transporta bicicleta electrice, fie pe luneta autovehicului, solutia de preferat pentru cei care nu doresc sa aloce un buget prea mare pentru transportul bicicletei.

De asemenea, poti opta si pentru alte solutii de transport neconventionale, precum geanta pentru rotile bicicletei sau o geanta de dimensiuni medii, care poate fi integrata in portbagajul autovehculului.

Cei care transporta bicicletele cu un suport cu cost redus, pot achizitiona separat o placa cu stopuri si semnalizari ce ofera si posibilitatea montarii unui numar de inmatriculare separat, deoarece asa cum se stie, suporturile low-cost nu au sistem de semnalizare, iar montarea acestora pe carligul de remorcare al masinii obstructioneaza practic atat stopurile cat si numarul de inmatriculare, ceea ce reduce drastic siguranta in trafic.

Nu in ultimul rand avem cutiile auto, cele care se monteaza pe plafonul masinii si care ofera si mai mult spatiu de stocare. Design-ul produselor Thule este armonios si asta inseamna ca poti folosi fara probleme de imagine o cutie de portbagaj, impreuna cu un suport de biciclete - putandu-le alege pe toate in culoarea neagra, alaturi de barele transversale in aceeasi culoare.