Chat with us, powered by LiveChat

Cutii portbagaj

Rolul unei cutii portbagaj este acela de a-ti mari spatiul de stocare si de a-ti oferi un plus fata de ceea ce ofera deja portbagajul autovehiculului tau. Este extrem de practic si oferit in dimensiuni diverse, in functie de nevoile tale.

18 produse

pe pagina
Crescator

18 produse

pe pagina
Crescator

Thule nu este specialist doar in suporturi de bicicleta ci si in cutii portbagaj. Cu o lunga traditie in acest segment, suedezii au ajuns in ziua de astazi sa ofere produse de top, fara compromisuri, care pot satisface nevoile si celor mai exigenti clienti. Iar cand vine vorba despre portbagaje auto, stim cu totii cat de important este ca obiectele stocate acolo sa ajunga in siguranta la destinatie.

Nu doar siguranta primeaza in acest caz, ci greutatea produsului final si aerodinamica, acestea doua din urma traducandu-se la final in consumul autovehiculului. Totodata, pretul final al unui portbagaj auto este dat si de dimensiunea acestuia, cele mai ieftine dar si mai mici, pornind de la aproximativ 1.500 lei, iar cele mai scumpe, putand sa ajunga chiar pina la 6.000 de lei.

Desigur, cele cu dimensiuni foarte mari pot fi utilizate si pentru masini mai mare, precum SUV-uri. De principiu, cele cu un pret mai mic ofera un design si functionalitate de baza, precum si prinderi compatibile cu barele Thule.

Cele premium, au un design mult mai special, fiind mult mai aerodinamice, mai lungi dar mai putin inalte, ceea ce integreaza design-ul mai bine cu cel al unui autovehicul premium. Capacitatea de stocare difera de asemenea si poate varia in functie de model de la 50 pina la 75 de kg.

Cele mai mari cutii portbagaj sunt desigur si cele mai grele, acestea putand sa cantareasca chiar si 30 de g, date fiind dimensiunile. Inchiderea cu cheie se face pentru siguranta produselor depozitate in interior, iar ca solutie smart, majoritatea cutii portbagaj pot fi deschise din ambele parti, capacul rabatandu-se in sus, atat de pe partea stanga cat si de pe partea dreapta. Alegerea unui cutii portbagaj mai poate fi facuta si in functie de culoarea acesteia, fiind oferite in versiunile gri sau negru, in functie de gusturile fiecaruia dar si eventual in functie de culoarea masinii.

Sistemul de prindere pe bare poate fi de tip PowerClick - acesta fiind si cel mai simplu de utilizat sau FastClick - ambele variante avand indicatorul de cuplu integrat. Pentru a vedea si a intelege mai bine ce ofera produsele noastre va invitam sa le vizionati in lista de mai sus.