All mountain

Skiurile all mountain, dupa cum ne spune si numele, sunt folosite pentru tot ce are versantul de oferit: varfuri neatinse, gheata sau zapada moale, skiuri all mountain ar trebui sa fie potrivite.
Incarca...

12 produse

pe pagina
Crescator

Principala caracteristica a skiurilor all mountain este versatilitatea, lucru ce se reflecta si in constructia lor, fiind de obicei un pic mai late.

Ele se potrivesc multor tipuri de teren sau conditii meteorologice.

All mountain sunt potrivite indiferent de nivelul de experienta. Pentru avansatii ce nu isi doresc sa fie perfect echipati pentru o anumita situatie dar vor sa fie buni la toate, skiurile allmountain sunt un echilibru bun, daca nu perfect.

Skiuri all mountain sunt pentru orice dar nu si pentru oricine, generalistul neavand cum sa concureze cu specialistul in acest caz. Skiurile pentru slalom sunt mai agile, cele de race mai agresive iar cele de freeride se comporta mai bine in zapada adanca.

Daca nu ai nevoie sau loc de o pereche pentru orice situatie, modelele all mountain ar trebui sa se potriveasca perfect pentru tine. Pe site vei gasi modele produse de Dynastar, Rossignol si Salomon, marimi cuprinse intre 110 si 180 cm, intr-o varietate de culori.