City si trekking

Biciclete de oras sunt cea mai la indemina alternativa cand vine vorba despre deplasarile urbane. Acestea sunt rapide, confortabile si dotate corespunzator, unele chiar cu sisteme de iluminat, pentru a-ti satisface nevoile citadine.
Incarca...

Este dificil de gasit un inlocuitor eficient pentru biciclete de oras, deoarece acestea beneficiaza de o constructie specifica deplasarilor urbane. Incepand cu pozitia confortabila pe care o ai pe bicicleta de oras, care te pozitioneaza cu spatele mai drept si mainile comod, trecand prin geometria cadrului care de regula imprima un caracter mai sportiv si fasnet bicicletei de oras si ajungand la partea de accesorii, aceste biciclete iti ofera tot ce-ti este necesar ca sa te descurci in jungla urbana.

Click4sport ofera o gama foarte larga de modele de biciclete de oras si de trekking, acestea din urma fiind derivate din bicicletele urbane, dar fiind adaptate pentru parcurgerea unor distante mai lungi si venind si cu alte accesorii extra, dar in principal, confortul este imbunatatit prin prezenta unei furci cu amortizor.Asta face ca bicicleta de trekking sa fie mai versatila si sa poata fi folosita atat in oras, cat si in afara acestuia, pe drumuri forestiere lejere.

Puteti gasi la click4sport biciclete de oras si biciclete de trekking de la brand-urile Cross si Specialized, primul fiind un brand de buget, care ofera o calitate foarte buna insa care vine cu un raport echipare/pret excelent - poate chiar cel mai bun din piata, iar al doilea, Specialized, este un brand pentru cei mai pretentiosi dintre voi, bicicletele fiind high-end si oferind finisaje de exceptie.

Cand vine vorba despre alegerea unei biciclete de oras va trebui sa te gandesti atat la echipare cat si la forma sau functie. Exista biciclete de oras rapide, care seamana foarte bine cu o cursiera, acestea fiind axate pe o deplasare rapida si exista biciclete de oras foarte confortabile, care spre deosebire de primele, ofera o pozitie mult mai dreapta si mai confortabila, nefiind foarte rapide, insa purtandu-te din punctul A in punctul B in confort deplin.

Acestea din urma pot fi livrate si cu un cadru foarte jos, fara element orizontal superior, inlesnind astfel accesul pe bicicleta. Dupa ce ai ales tipul de bicicleta de oras sau de bicicleta de trekking, poti arunca o privire si asupra dotarilor bicicletei respective: daca doresti mai mult confort, alege o bicicleta de oras dotata cu o furca cu amortizor, iar daca doresti una pe care s-o folosesti si in zilele ploioase, alege una cu aripi de protectie impotriva umiditatii sau noroiului.

Totodata, mai poti opta pentru un portbagaj montat deasupra rotii de spate, iar daca ai mai multe bagaje de carat, poti opta pentru una cu portbagaj suplimentar montat deasupra rotii de fata. Nu in ultimul rand, un sistem de iluminare ar trebui sa fie pe lista ta daca esti de parere ca de regula te prinde noaptea prin oras.