Piese

Descopera gama foarte larga de

piese biciclete de calitate

, o gama care acopera toate segmentele de componente disponibile.
Incarca...

Produsele 1-90 din 2404

pe pagina
Crescator
Page

Piese biciclete

Click4sport.ro ofera o gama foarte larga de piese biciclete, o gama care acopera toate segmentele de componente disponibile. Astfel, incepand de la anvelope, trecand la transmisii si pana la frane, toate acestea nu doar ca se afla in stocul nostru, insa sunt oferite si la preturi avantajoase.

Anvelopele sunt spre exemplu cele care-ti ofera contactul cu solul, de aceea este important sa le alegi corespunzator, in special in functie de terenul pe care preferi sa iesi cu bicicleta. In acest sens, ca un mic sfat, iti recomandam sa alegi anvelopele cu crampoane si balonaj mai mare daca pedalezi prin off-road si pe cele cu crampoane mai mici, semi-slick, daca preferatul tau este asfaltul.

La capitolul transmisie, alegerile pentru piese biciclete sunt de asemenea nelimitate. Insa pe scurt, este bine de stiut ca majoritatea transmisiilor moderne pentru biciclete pot avea 8, 9, 10, 11 sau chiar 12 pinioane. Odata cu numarul de pinioane vor trebui inlocuite schimbatorul de pinioane si maneta acestuia, deoarece altfel sistemul va fi nefunctional. Desigur, un numar mai mare de pinioane iti ofera totodata si un numar diferit si variat de rapoarte, insa pretul de achizitie va creste si el exponential.

Rotile bicicletei sunt compuse din butuci, spite si jante. Rotile pot avea un numar diferit de spite, asadar in momemntul achizitiei de piese biciclete, asigurati-va ca ati numarat corect numarul acestora in cazul in care doriti sa achizitionati un butuc sau o janta. Jantele vin si ele in diverse diametre, de la cele mici de 12, 16 sau 20 de inch pentru copii pana la cele de 26, 27.5 sau 29 de inch pentru bicicletele de munte sau pentru adulti. Totodata, latimea jantei difera in functie de disciplina pentru care utilizati bicicleta. Nu uitati sa va interesati exact inainte de achizitie, pentru a fi siguri de compatibilitatea componentelor alese.

Cand vine vorba de oprirea bicicletei in siguranta, vei avea la dispozitie desigur, franele. Si aceste piese biciclete sunt de mai multe tipuri, iar spre exemplu, daca detii o bicicleta mai veche, cu frane mecanice de tip V-brake, este posibil ca pe aceasta sa nu poti monta un set de frane pe disc daca bicicleta nu este prevazuta cu prinderile necesare. Butucii trebuie sa vina si ei cu prindere pentru disc, de tip center lock sau cu 6 surburi. In ceea ce priveste franele pe disc, acestea pot fi mecanice (cu cablu de otel si mai putin performante) sau hidraulice (cu conducte hidraulice, care sunt net superioare). In fond, franele hidraulice pe disc sunt si cele mai puternice si mai performante stoppere pentru care poti opta in acest moment.

Alte piese biciclete pe care le poti gasi la click4sport sunt ghidoanele, care nu doar ca schimba comportamentul bicicletei, dar si manevrabilitatea acesteia ÔÇô daca desigur, sunt alese corect, pipe ÔÇô elementul de legatura intre furca si ghidon, sei ÔÇô care determina confortul sezutului pentru ture mai lungi sau tijele de sa, cele care fac legatura dintre saua pe care stai si cadrul bicicletei. Toate aceste piese biciclete necesita o consiliere in prealabil, in cazul in care nu ai experienta in domeniu.